Sanningen är aldrig Hotad - Gott nytt år 2024

Frigiliana

Det är verkligen en tudelad vision av denna värld vi ser framför oss...

Dels denna pågående tragedi där människor fortfarande försöker lösa konflikter genom att helt enkelt ta död på varandra...Och i dessa stunder kan man undra: har vi inte lärt något från vår mänskliga historia? Vad tror man att man löser? 

Parallellt ser vi dessa miljontals människor runtom i världen som träget försöker följa och lyssna till en annan röst än egots i sina egna hjärtan. Alla dessa modiga själar som gått från ett "öga för öga, tand för tand tänkande" till att agera intelligent och genuint intuitivt kraftfullt i världen...De har börjat låta sig ledas av denna djupare intelligens i människan som vet allas del i en större "plan" för alla hemkomst...

Jag tror det är först när vi vågar följa intuitionen vi blir konstruktiva krafter i världen eller som EST träningen frågade sina medverkande redan under 1980 talet: "Vill du vara del av lösningen elelr problemet".

Så låt oss fortsätta ställa våra hjärtan under Kärlekens ledning i vårt eget inre... och jag tror vi gör något stort och fantastiskt för så många...Intuitionen vet din del och det sker alltid med en djupare känsla av glädje - själ till själ...hjärta till hjärta. 2024 blir säkert alla på en gång men brinnande hjärtan blir fler och fler...

Tomas Frankell

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Han introducerade kundaliniyoga i Sverige under 1980 och 1990 talet. Tomas startade även den första lärarutbildningen för kundaliniyogalärare . I slutet av 1990 talet gick han vidare och startade sin egen yogaskola – Livsyogan. Tomas är även känd för att ha varit del i att göra En Kurs i Mirakler känd för en svensk publik.


Sedan början av 1980 talet har Tomas drivit en rad nyandliga centra i Sverige. Det mest kända är Café Vega, Café Pan och Deva center. I början av 2000 talet var han också del i uppstartandet av Deva Espana i sydspanien. Devas verksamhet är idag belägen på söder i Stockholm. Tomas är författare till tre böcker varav den senaste är Sökare i en ny tid.

A Course in Miracles – befrielse genom försoning

en kurs i mirakler

Återkommande meditations- och A Course in Miracles-kvällar.

Se kalendariet

Läs om Devas historia!
1980 – 2010

hatha och kundalini yoga hösten 2009
 

Ny start med Tomas Frankell

15 maj – 19 maj 2024, Frigiliana
Tomas Frankell

Yoga Mediation Nejra
Välkommen till en inre resa med målet att finna glädjefull inspiration till en ny Start. Tomas guidar våra dagar genom intuitivt ledda meditationer, speglingar och samtal. Varje morgon inleds med vitaliserande, skön yoga därefter spenderar vi dagen fritt med sol, bad i Nerja eller sköna promenader i bergen runt Frigiliana. Framåt eftermiddagen möts vi åter för ett inre frigörande arbete. Vi ges en djupare förståelse av begrepp som tillit, försoning, synkronicitet och intuitiv vägledning. Alla erbjuds även möjlighet till personlig vägledning kring nästa steg i livet..

Schema:

Onsdag 15 maj start: kl.16.00

Därefter dagsschema: Livsyoga 09.00 – 11.30 & kurs 16.30 18.30

Avslut Söndag: 15.00

Kurskostnad: 3.900 (inkl.moms)

Anmälan till: tomas@devanews.com

OBS! Resa bokar du själv liksom mat och logi.

 

Personlig spegling
med Tomas

Vart befinner du dig i livet? Vad hindrar dig? Hur ser ditt nästa steg ut?

Tomas har många års erfarenhet av att stödja människor till större klarhet kring den egna livssituationen. Hans metod kallad "Intuitiv spegling" ger tydlig personlig feedback samt konkreta verktyg för ett nytt steg i livet.

Kostnad: 850 kr / 75 minuter

Tidsbokning: tomas@devanews.com

Aktuellt

15 maj till 19 maj 2024

Ny start med Tomas Frankell (Frigiliana)

Fritt Nyhetsbrev

Du får aktuella nyheter och Tomas personliga reflektioner.

Prenumerera här