Ny start Nytt liv

Frigiliana ( Nerja och Sydspanien)

Våren har kommit till Sydspanien....

Det känns samtidigt som många vindar blåser i världen...stora förändringar som utmanar och ger möjligheter. Jag försöker i allt som sker minnas det tidlösa och eviga inom oss alla. Mitt sätt blir att meditera och vara mycket i naturen. 
Jag kommer ha en fördjupande retreat i Frigiliana under senvåren. Ser mycket fram emot det. Älskar grupp-energin och den läkning det alltid erbjuder. Jag tror vår tid handlar om just det -mötas öppna våra hjärtan och ges kraft att gå vidare i livet....

Önskar dig en underbar vår...njut av dagen

A Course in Miracles – befrielse genom försoning

en kurs i mirakler

Återkommande meditations- och A Course in Miracles-kvällar.

Se kalendariet

Tomas Frankell

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Han introducerade kundaliniyoga i Sverige under 1980 och 1990 talet. Tomas startade även den första lärarutbildningen för kundaliniyogalärare . I slutet av 1990 talet gick han vidare och startade sin egen yogaskola – Livsyogan. Tomas är även känd för att ha varit del i att göra En Kurs i Mirakler känd för en svensk publik.


Sedan början av 1980 talet har Tomas drivit en rad nyandliga centra i Sverige. Det mest kända är Café Vega, Café Pan och Deva center. I början av 2000 talet var han också del i uppstartandet av Deva Espana i sydspanien. Devas verksamhet är idag belägen på söder i Stockholm. Tomas är författare till tre böcker varav den senaste är Sökare i en ny tid.

Läs om Devas historia!
1980 – 2010

hatha och kundalini yoga hösten 2009
 

Nya utbildningsdatum kommer till sommaren!

Tomas Frankell yoga meditation 2019

 

Aktuellt

Personlig vägledning
med Tomas

Vart befinner du dig i livet? Vad hindrar dig? Hur ser ditt nästa steg ut?

Tomas har många års erfarenhet av att stödja människor till större klarhet kring den egna livssituationen. Hans metod kallad "Intuitiv spegling" ger tydlig personlig feedback samt konkreta verktyg för ett nytt steg i livet.

Kostnad: 650 kr/timme

Tidsbokning: tomas@devanews.com

Aktuellt

Hitta din Livsyoga-lärare

Fritt Nyhetsbrev

Du får aktuella nyheter och Tomas personliga reflektioner.

Prenumerera här