Håll energin levande i Hösten

Frigiliana 15 september

Hej vänner

 

Hösten är här, även Sydspanien har börjat gå mot svalare väder. Jag har alltid älskat hösten och känslan av mättnad och mognad den bringar. I oktober utkommer min nya bok ”Följ din Intuition”. I denna har jag samlat många av mina tankar kring vår tids stora utmaning: att bli vår egen auktoritet. Vi behöver alla lära oss lyssna till kärlekens röst inom oss, mer än egots.

Här tror jag vi alla har en likvärdig uppgift, ingen är viktigare än någon annan…alla som leds av sin djupare kärleksfulla intelligens ger ett unikt bidrag till helheten…Välkommen på boksläpp 17 oktober ( kalendariet).

 

A Course in Miracles – befrielse genom försoning

en kurs i mirakler

Återkommande meditations- och A Course in Miracles-kvällar.

Se kalendariet

Tomas Frankell

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Han introducerade kundaliniyoga i Sverige under 1980 och 1990 talet. Tomas startade även den första lärarutbildningen för kundaliniyogalärare . I slutet av 1990 talet gick han vidare och startade sin egen yogaskola – Livsyogan. Tomas är även känd för att ha varit del i att göra En Kurs i Mirakler känd för en svensk publik.


Sedan början av 1980 talet har Tomas drivit en rad nyandliga centra i Sverige. Det mest kända är Café Vega, Café Pan och Deva center. I början av 2000 talet var han också del i uppstartandet av Deva Espana i sydspanien. Devas verksamhet är idag belägen på söder i Stockholm. Tomas är författare till tre böcker varav den senaste är Sökare i en ny tid.

Läs om Devas historia!
1980 – 2010

hatha och kundalini yoga hösten 2009
 

Tomas nya bok
"Följ din intuition" utkommer
17 oktober!

Du beställer boken via swish: 1230235705 – Deva.
Kostnad (inklusive porto) 285 kr.
Boken levereras v.43, 19 - 23 oktober.

OBS! maila namn och adress samtidigt till tomas@devanews.com, skriv även om du vill ha boken signerad och i vilket namn. Du kan även betala via bankgiro: 5077-0049, Deva center Handelsbanken.

OBS! Välkommen också till boksläpp 17 oktober

Lördag 17 oktober (Stockholm)
Följ din Intuition
Tid: 15.00 - 16.00

Tomas presenterar sin nya bok om Intuition! Kom och låt dig inspireras av tankarna om skiftet från ego till själens intelligens. Välkommen.

Fri entré. Kom ihåg att anmäla din medverkan till: sonja@devanews.com Boken går att köpa på plats för intresserade via swish eller kontant till specialpriset: 260 kr
Lokal: Noi Tre Moda
Adress: Drottning Kristinas väg 33D. (T - Tekniska Högskolan)
Boken Följ din intuition av Tomas Frankell

Inspirationsdag 18 oktober

Söndag 18 oktober (Stockholm)
Utveckla din Intuition
Tid: 10.30 - 16.30
Tomas Frankell

Vi befinner oss i ett kollektivt skifte från ego till intuition. Det krävs tillit och mod att ta steget från ett gammalt trygghetstänkande till att börja ledas av vår djupare kärleksfulla intelligens. Tomas beskriver de olika stegen i denna "övergång" från rädsla till kärlek. Vår inspirationsdag inleds med enkla livsrörelser på stol. Varmt välkommen.

(Lunch mellan 13.30 – 14.30)
Kostnad: 450 kr (med signerad bok 650 kr)
Lokal: Lokal: Noi Tre Moda
Adress: Drottning Kristinas väg 33D. (T - Tekniska Högskolan)
Anmälan: sonja@devanews.com
Swish: 0730283404 (Sonja)

 

Aktuellt

Personlig spegling
med Tomas

Vart befinner du dig i livet? Vad hindrar dig? Hur ser ditt nästa steg ut?

Tomas har många års erfarenhet av att stödja människor till större klarhet kring den egna livssituationen. Hans metod kallad "Intuitiv spegling" ger tydlig personlig feedback samt konkreta verktyg för ett nytt steg i livet.

Kostnad: 650 kr/timme

Tidsbokning: tomas@devanews.com

Aktuellt

Hitta din Livsyoga-lärare

Fritt Nyhetsbrev

Du får aktuella nyheter och Tomas personliga reflektioner.

Prenumerera här