Sanningen är aldrig Hotad - Gott nytt år 2024

Frigiliana

Det är verkligen en tudelad vision av denna värld vi ser framför oss...

Dels denna pågående tragedi där människor fortfarande försöker lösa konflikter genom att helt enkelt ta död på varandra...Och i dessa stunder kan man undra: har vi inte lärt något från vår mänskliga historia? Vad tror man att man löser? 

Parallellt ser vi dessa miljontals människor runtom i världen som träget försöker följa och lyssna till en annan röst än egots i sina egna hjärtan. Alla dessa modiga själar som gått från ett "öga för öga, tand för tand tänkande" till att agera intelligent och genuint intuitivt kraftfullt i världen...De har börjat låta sig ledas av denna djupare intelligens i människan som vet allas del i en större "plan" för alla hemkomst...

Jag tror det är först när vi vågar följa intuitionen vi blir konstruktiva krafter i världen eller som EST träningen frågade sina medverkande redan under 1980 talet: "Vill du vara del av lösningen elelr problemet".

Så låt oss fortsätta ställa våra hjärtan under Kärlekens ledning i vårt eget inre... och jag tror vi gör något stort och fantastiskt för så många...Intuitionen vet din del och det sker alltid med en djupare känsla av glädje - själ till själ...hjärta till hjärta. 2024 blir säkert alla på en gång men brinnande hjärtan blir fler och fler...

Tomas Frankell

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Han introducerade kundaliniyoga i Sverige under 1980 och 1990 talet. Tomas startade även den första lärarutbildningen för kundaliniyogalärare . I slutet av 1990 talet gick han vidare och startade sin egen yogaskola – Livsyogan. Tomas är även känd för att ha varit del i att göra En Kurs i Mirakler känd för en svensk publik.


Sedan början av 1980 talet har Tomas drivit en rad nyandliga centra i Sverige. Det mest kända är Café Vega, Café Pan och Deva center. I början av 2000 talet var han också del i uppstartandet av Deva Espana i sydspanien. Devas verksamhet är idag belägen på söder i Stockholm. Tomas är författare till tre böcker varav den senaste är Sökare i en ny tid.

A Course in Miracles – befrielse genom försoning

en kurs i mirakler

Återkommande meditations- och A Course in Miracles-kvällar.

Se kalendariet

Läs om Devas historia!
1980 – 2010

hatha och kundalini yoga hösten 2009
 

Program sommaren 2024
Masesgården, Omberg och Stockholm

LEV INTUITIVT (Masesgården)

1-6 juni
Anmälan och info: www.masesgarden.se

 

I glädjens tecken

15 juni 09.30 – 18.00 (Heldag)
Tomas Frankell och Marie-Louise von Malmborg
Ett energigivande yogapass följt av mantrasång och en guidad avslappning. Därefter fokuserar vi på vår djupare intelligens - intuitionen. Hur hjälper den oss med beslut och att finna livsmening? Efter en vegansk lunch går vi en promenad på vackra Omberg, vid Vättern därefter leder Marie-Louise ett pass med Cirkeldanser. Tomas avslutar dagen med en Chakrameditation.

Kostnad: 950 kr inkl. lunch och fika.
Anmälan: mlm@helanderorelse.se
076-8483911
Möjlighet finns att övernatta från fredag till lördag för 300 kr inkl. frukost.

 

Ny start - Nytt liv

8 - 11 augusti (Stockholm)
Tomas Frankell

Med försoningens kraft lär vi av vårt förflutna och kan därigenom använda våra erfarenheter för allas bästa. Livet börjar alltmer ledas av tacksamhet och en djupare inre glädje. Vägledda av en djupare själsintelligens börjar vi på nytt! Tomas använder under dessa transformerande dagar bland annat Livsyoga, guidade meditationer, speglingar och inspirerande samtal.

Torsdag: 15.00 - 18.00
Fredag: 09.30 - 16.00
Lördag: 09.30 - 17.00
Söndag: 09.30 - 15.00

Kostnad: 1.500 kr
Anmälan: tomas@devanews.com
Mobil: 070/7498435

 

Privat Spegling

Tomas Frankell

En intuitiv process där du ges Personlig feedback kring vart du står i livet just nu, vad som eventuellt hindrar och stegen framåt.
Info: tomas@devanews.com

 

 

 

Personlig spegling
med Tomas

Vart befinner du dig i livet? Vad hindrar dig? Hur ser ditt nästa steg ut?

Tomas har många års erfarenhet av att stödja människor till större klarhet kring den egna livssituationen. Hans metod kallad "Intuitiv spegling" ger tydlig personlig feedback samt konkreta verktyg för ett nytt steg i livet.

Kostnad: 850 kr / 75 minuter

Tidsbokning: tomas@devanews.com

Aktuellt

Fritt Nyhetsbrev

Du får aktuella nyheter och Tomas personliga reflektioner.

Prenumerera här