Sommar och inspiration...

Juni 2109

Hej alla Deva vänner

 

 

 

I försommaren!

Numera befinner jag mig stora delar av året i Frigiliana, en liten by strax ovanför Nerja i sydspanien. Det var hit Doris Ankarberg och jag började föra många grupper  under 1980 och 1990 talet. Då kändes det som att komma till en liten avkrok oändligt långt från Sverige, idag mer som granndörren.

I början av 2000 talet öppnade mina vänner Elisabeth och Bertil Deva Espana i en dalgång strax ovanför Nerja. Även här arrangerades under flera år yogaveckor och utbildningar med en rad olika lärare. Det är fascinerande hur många kapitel våra liv ofta kan innebära. Jag trodde trots alla grupper här att livet skulle föra mig hit mer permanent. Men så blev det…

 

Kanske handlar vår tid om att följa mer än styra. Våra lita till den där inre känslan som vill guida oss ”rätt” i livet. Jag tror tillit bara växa genom att vi vågar släppa kontroll och följa…därigenom känna att vår vägledning håller i vardagen. Och där intuitionen leder följer alltid livsglädje och kreativitet. Annars är det något annat vi följer i vårt inre. Jag hoppas möta dig i Stockholm, Mundekulla under sommaren eller Sydspanien till hösten?

 

En underbar sommar, Låt tanken vara fri och njut av varje dag…Vi är på samma väg mot samma mål…

 

Tomas

A Course in Miracles – befrielse genom försoning

en kurs i mirakler

Återkommande meditations- och A Course in Miracles-kvällar.

Se kalendariet

Tomas Frankell

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Han introducerade kundaliniyoga i Sverige under 1980 och 1990 talet. Tomas startade även den första lärarutbildningen för kundaliniyogalärare . I slutet av 1990 talet gick han vidare och startade sin egen yogaskola – Livsyogan. Tomas är även känd för att ha varit del i att göra En Kurs i Mirakler känd för en svensk publik.


Sedan början av 1980 talet har Tomas drivit en rad nyandliga centra i Sverige. Det mest kända är Café Vega, Café Pan och Deva center. I början av 2000 talet var han också del i uppstartandet av Deva Espana i sydspanien. Devas verksamhet är idag belägen på söder i Stockholm. Tomas är författare till tre böcker varav den senaste är Sökare i en ny tid.

Läs om Devas historia!
1980 – 2010

hatha och kundalini yoga hösten 2009
 

Nya utbildningsdatum kommer till sommaren!

Tomas Frankell yoga meditation 2019

 

Aktuellt

Söndag 6 oktober till lördag 13 oktober

Ny start - Nytt liv (Frigiliana, Sydspanien)

Tomas Frankell

Personlig vägledning
med Tomas

Vart befinner du dig i livet? Vad hindrar dig? Hur ser ditt nästa steg ut?

Tomas har många års erfarenhet av att stödja människor till större klarhet kring den egna livssituationen. Hans metod kallad "Intuitiv spegling" ger tydlig personlig feedback samt konkreta verktyg för ett nytt steg i livet.

Kostnad: 650 kr/timme

Tidsbokning: tomas@devanews.com

Aktuellt

Söndag 6 oktober till lördag 13 oktober

Ny start - Nytt liv (Frigiliana, Sydspanien)

Tomas Frankell

Hitta din Livsyoga-lärare

Fritt Nyhetsbrev

Du får aktuella nyheter och Tomas personliga reflektioner.

Prenumerera här