Let Go and Let Go

Stockholm 8 mars 2023

Våren har anlänt i Sydspanien...jag kommer alltid fascineras av hur mycket klimatet påverkar oss till kropp och psyke...När människor plockar av sig kläder verkar det också ske en "avklädning" på insidan för många...

Min livspassion kommer alltid handla om nära möten och att stödja människor till att växa i tillit till sin egen inre vägledning. Det stora skiftet i vår tid tror jag därförhelt handlar om att vi alla behöver vakna upp till vår verkliga, djupare identitet. Inse att bortom rädslor och förminskande tankar är vi alla älskade själar på samma resa i tid och rum. Och vad vi är här för att lära och ge vet alltid vår intuition och djupare intelligens...Det är livsglädjen som behöver leda oss framåt...

Önskar dig en fin vår mitt i allt som sker.

A Course in Miracles – befrielse genom försoning

en kurs i mirakler

Återkommande meditations- och A Course in Miracles-kvällar.

Se kalendariet

Tomas Frankell

Tomas är en välkänd profil inom personlig och andlig utveckling. Han introducerade kundaliniyoga i Sverige under 1980 och 1990 talet. Tomas startade även den första lärarutbildningen för kundaliniyogalärare . I slutet av 1990 talet gick han vidare och startade sin egen yogaskola – Livsyogan. Tomas är även känd för att ha varit del i att göra En Kurs i Mirakler känd för en svensk publik.


Sedan början av 1980 talet har Tomas drivit en rad nyandliga centra i Sverige. Det mest kända är Café Vega, Café Pan och Deva center. I början av 2000 talet var han också del i uppstartandet av Deva Espana i sydspanien. Devas verksamhet är idag belägen på söder i Stockholm. Tomas är författare till tre böcker varav den senaste är Sökare i en ny tid.

Läs om Devas historia!
1980 – 2010

hatha och kundalini yoga hösten 2009
 

Tomas nya bok ”Följ din intuition” är ute!

Signerad kopia inklusive porto för 285 kr.

Du beställer ”Följ din intuition" via swish: 1230235705 (Deva).
OBS! maila samtidigt till tomas@devanews.com om du vill ha boken signerad och i vilket namn.

PS Du kan också betala via bankgiro: 5077-0049, Deva center Handelsbanken.
Boken Följ din intuition av Tomas Frankell

Vandring, livsyoga och Mirakler (Nerja, Sydspanien)

16 – 23 april
Tomas Frankell, Enzo och Ingrid Wikström

Yoga Mediation Nejra
En rik vecka med livgivande vandringar i de sydspanska bergen intill ett turkosgrönt Medelhav. Varje morgon inleds med vitaliserande yoga följt av en näringsrik frukost. Därefter snör vi på oss vandringskängorna och ger oss ut i den vackra och dramatiska spanska naturen.

Efter lunch är det dags för den erfarna läraren och författaren Tomas Frankell att hjälpa oss utveckla och förstå intuitionen i våra liv. Med oss under veckans finns också "magiske" energi -terapeuten och schamanen Enzo som erbjuder mycket uppskattade kroppsbehandlingar vilka korrigerar energi-obalanser i kropp och sinne. Våra kvällar avslutas med olika former av meditation som en skön vila inför en ny spännande dag. Bland annat leder Ingrid spännande ljud och gongmeditationer.

I köket hittar vi en mästerkock Göran Pändel Berggren som erbjuder oss utsökt vegetarisk och vegan mat vilket ger både näring och njutning till kropp och sinne.

Info: www.sat-nam.se

Meditations- och intuitionsutbildning

7 moduler under (Stockholm) Kursstart: 15 – 18 juni 2023
Huvudlärare: Tomas Frankell (gästlärare medverkar)

Vår intuition brukar också kallas själens intelligens, den inre rösten eller hjärtats vägledning. Den har också beskrivit den som ”geniet inom oss”. Intuitionen går att se som vår personliga länk till något större – det många kallar Källan.

När vi leds av intuition utvecklar vi vår inre auktoritet. Vi blir vår egen guru och vägvisare. Alla har sin unika väg att vandra och vad vi är här för att lära och ge vidare. Intuitionen vet våra steg och när det är tid att ta dem.

Under denna unika utbildning utvecklar vi vår relation till intuitionen och övar meditation. Vi lär oss skilja mellan önsketänkande och verklig vägledning. Samtidigt ges vi en mängd kraftfulla tekniker som hjälper oss att förstå hur egot (det värderande tänkandet fungerar) och hur att ”lyssna” bortom detta. Något som hjälper oss att nå intuitionens kreativa flöde och utveckla egenskaper som tillit, inre glädje och tacksamhet.

Målet med vår utbildning kan därför sägas vara tudelat – den utvecklar dels vår egen intuitiva kapacitet på ett roligt och berikande sätt och ger samtidigt verktyg till att leda egna meditations och intuitionscirklar i grupp.

Välkommen till en ny start!

 

Vad du lär dig

 • Olika Meditationstekniker
 • Mantra- och sångmeditationer
 • Visualiseringsövningar
 • Andningsmeditationer
 • Fråge- och affirmerande meditationer
 • Livsrörelser – enkla yogaövningar för alla

Förhållningssätt vi övar

 • Bevittnade och acceptans
 • Att fungera mindre reaktivt utifrån lugn/neutralitet
 • Att ta medvetna beslut
 • Att stärka vår intuition och tillit
 • Att hantera känslor konstruktivt

Huvudlärare
Tomas Frankell är en pionjär inom andlig och personlig utveckling i Sverige och har undervisat sedan mitten av 1980-talet. Tomas startade 1992 Sveriges första Kundaliniyogalärar- utbildning i Sverige och därefter sin egen Livsyogaskola 1999. Han är känd för att ha introducerat det andligt/psykologiska verket En Kurs i Mirakler i Sverige och de så kallade Intuitiva speglingarna.

Tomas startade och drev mellan 1981och 2010 andliga forum som Café Vega, Cafe Pan och Deva center och var även del i att starta upp kurscentrat Deva Espana i Sydspanien. Han är författare till fyra böcker, den senaste: ”Följ din Intuition”.

Kostnad för hela utbildningen:

Totalt: 21 dagar
Utbildningskostnad totalt: 28.500 kr exkl. moms
Kost och logi tillkommer för internatet modul 2.

Certifiering
Efter genomförd och godkänd utbildning sker diplomering.

Datum

2023

Modul 1: 15 – 18 juni

Modul 2: 9 – 13 augusti (internat)

Modul 3: 15 – 17 september

Modul 4: 12 november (zoom)

2024

Modul 5: 11 – 14 januari

Modul 6: 10 mars (zoom)

Modul 7: 30 maj – 2 juni

 

 

 

Personlig spegling
med Tomas

Vart befinner du dig i livet? Vad hindrar dig? Hur ser ditt nästa steg ut?

Tomas har många års erfarenhet av att stödja människor till större klarhet kring den egna livssituationen. Hans metod kallad "Intuitiv spegling" ger tydlig personlig feedback samt konkreta verktyg för ett nytt steg i livet.

Kostnad: 850 kr / 75 minuter

Tidsbokning: tomas@devanews.com

Aktuellt

16 - 23 april 2023

Vandring, Livsyoga och Mirakel

Tomas Frankell, Enzo och Ingrid Wikström

Lördag 3 juni och söndag 4 juni

Let go and let God! - Kärleken är alltid Nu

Aktuellt

16 - 23 april 2023

Vandring, Livsyoga och Mirakel

Tomas Frankell, Enzo och Ingrid Wikström

Lördag 3 juni och söndag 4 juni

Let go and let God! - Kärleken är alltid Nu

Fritt Nyhetsbrev

Du får aktuella nyheter och Tomas personliga reflektioner.

Prenumerera här